Promovuese Varëse Çelësash Promocionale
Varëse Çelësash Promocionale

Varëse Çelësash Promocionale

Kodi i produktit: 4060

Rreth Produktit

  • Produktet tona janë produkte të prodhuara HM, ju lutemi kërkoni një afat.
  • Paketimi i çelësave shtohet edhe 0.172 TL çmimit për njësi në kuti.
  • Prodhimi bëhet për të paktën 500 copë, jo më pak se 500 copë.

 

Merrni një Kuotim Çmimi

Varësja e Çelësave është një produkt promovues ekonomik që do të nxjerrë në pah markën tuaj të korporatës me strukturën e saj metalike. Logot e korporatave janë më të ndritshme dhe më të gjalla në produktet me etiketë drop keychain. Porosit tani për të printuar markën tuaj të korporatës në zinxhir çelësash metalikë. Produktet tona promovuese me shumicë të keychain janë të garantuara me shpërndarje të shpejtë.