Promovuese Varëse Çelësash Lëkure Promocionale
Varëse Çelësash Lëkure Promocionale

Varëse Çelësash Lëkure Promocionale

Kodi i produktit: 4058

Rreth Produktit

  • Produktet tona janë produkte të prodhuara HM, ju lutemi kërkoni një afat dorëzimi.
  • Nuk ka kufi të ngjyrave në Varëset e Çelësave.
  • Printimi përfshihet në çmimin e modeleve.
  • Paketimi i çelësave i shtohen edhe 0.172 TL çmimit për njësi.
  • Prodhimi bëhet për të paktën 500 copë, jo më pak se 500 copë.

 

Merrni një Kuotim Çmimi

Varëse Çelësash e personalizuar me logo sipas dëshirës është një produkt promovues i suksesshëm që do të nxjerrë në pah markën tuaj të korporatës me zonën e saj të rrumbullakët të logos. Për produktet promovuese të Çelësave nga kompania jonë; Janë bërë printime të nxehta dhe me lazer. Porosit tani për çelësa për dhurata promovuese.