Promovuese Varëse Çelësash
Varëse Çelësash

Varëse Çelësash

Kodi i produktit: 4093

Rreth Produktit

  • Prodhohet në madhësi dhe të personalizuara.
  • Mund të përdoret gjithashtu si mbajtëse vaalixhesh.

Merrni një Kuotim Çmimi
Gjendja e inventarit
Na kontaktoni për informacionin e inventarit

Varësja e Çelësave është një produkt promovues ekonomik që do të nxjerrë në pah markën tuaj të korporatës me strukturën e saj metalike. Logot e korporatave janë më të ndritshme dhe më të gjalla në produktet me etiketë drop keychain. Porosit tani për të printuar markën tuaj të korporatës në zinxhir çelësash metalikë. Produktet tona promovuese me shumicë të keychain janë të garantuara me shpërndarje të shpejtë.