Promovuese Mbajtës Lapsash Lëkure
Mbajtës Lapsash Lëkure

Mbajtës Lapsash Lëkure

Kodi i produktit: 3148

Mbajtës Lapsash Lëkure Promocionale

Rreth Produktit

  • Madhësia:9,5x23,5x10,5cm
  • Ngjyrat e personalizuara sipas dëshirës mund të prodhohen mbi 5000 copë.
  • Ai është një produkt i prodhuar handmade, kërkoni informacion në lidhje me afatin e dorëzimit të porosisë.

Merrni një Kuotim Çmimi

Mbajtësja e stilolapsit prej lëkure të zezë, janë produkte promovuese të suksesshme me një dizajn elegant që i ngjan një sirtari me modelin e sirtarit të tij. Ajo është ndër produktet promovuese të domosdoshme që mundësojnë që desktopi të përdoret më rregullisht. Në mbajtësen promovuese të stilolapsit prej lëkure; Ka 2 xhepa stilolapsi, fletore, kapëse letre dhe ndarje fiksuese. Vendosni porositë tuaja për mbajtëset e stilolapsave të printuar prej lëkure që i përkasin kompanisë tuaj korporative tani.