Promovuese Kapele Poliestër
Kapele Poliestër

Kapele Poliestër

Kodi i produktit: 9301

Kapele Promocionale

Rreth Produktit

Merrni një Kuotim Çmimi
Gjendja e inventarit
Na kontaktoni për informacionin e inventarit

Merrni mundësinë për të prezantuar markën tuaj tek klientët tuaj në një kohë të shkurtër me produkte të personalizuara promovuese të përshtatshme për lloje të ndryshme përdorimi me modele të veçanta. Ngjyra dhe madhësia e dëshiruar janë të shtypura në kapele me logon e kompanisë. Plotësoni shpejt formularin e ofertës së çmimit për informacion mbi çmimin me shumicë.